vrijdag 25 maart 2011

De eerste bijeenkomst.

De eerste bijeenkomst.
De eerste bijeenkomst waarbij we alle andere India-gangers zouden gaan ontmoeten, vond plaats eind januari. Hoewel we hier niet elkaar leerden kennen, kregen we wel te zien wie er mee zouden gaan van de beide scholen. Ikzelf was heel erg blij met de groep, het leken me een leuke groep mensen die er voor de volle 100% er tegenaan zouden gaan. Het een  opluchting dat deze groep me direct zo goed beviel, we zouden immers drie weken op elkaars lip zitten en dat zou voor de nodige irritaties gaan zorgen. Bij de bijeenkomst werden de begeleiders aan ons voorgesteld, waar ook een dokter bij toe behoord. Er werd ons uitgelegd wat we zouden gaan doen India.

De crews.
Ook werden we in vier verschillende crews verdeeld. Ik kwam in de crew Armoede terecht. Het doel van deze crews was informatie opzoeken of het onderwerp van de crew en daar tijdens een toekomstige bijeenkomst aan alle reizigers over vertellen, dus je eigen kennis op hen overdragen.

De commissies.
Daarnaast werden enkelingen ook in een commissie geplaatst op basis van hun ingezonden brief. Je had de commissie Foto, film en website en de commissie Ice Breakers. Ik ben zelf in de eerste commissie geplaatst. De commissie Foto, film en website moet ervoor zorgen dat de site van Global Exploration (klik hier voor de link) netjes bijgehouden wordt, door middel van foto’s, filmpjes en verslagen. De commissie Ice Breakers zorgt voor de spelletjes die in India gespeeld zullen worden. Deze spelletjes moet makkelijk te begrijpen zijn om de kinderen daar geen engels kunnen en de spelletjes uitgebeeld moeten worden. De commissie zorgt dus ook voor de uitvoering hier van.

Het was een leuke eerste bijeenkomst, hoewel het jammer was dat we elkaar nog niet echt zouden leren kennen. Maar op deze bijeenkomst werd ook het trainingsweekend aangekondigd, dat op 25 en 26 februari zou plaats vinden, maar daar zal ik later wel over vertellen.

Liefs, Chloë. 


De gedachten achter de hele reis is; together one world. Zonder het een, is het ander er niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten